De største festivalene i Norge i 2019

Festivalene i Norge begynner sakte men sikkert å publisere line-up for årets festivaler. 

Denne topp 5-listen er ment som en oversikt over festivaler som du allerede kan begynne å glede deg til.

Bergenfest 12.-15. juni

Bergenfest er en av Norges største musikkfestivaler og finner sted i vakre omgivelser på Bergenhus Festningsområde, ytterst på Bryggen i Bergen. I løpet av 4-5 dager i midten av juni hvert år byr Bergenfest på det aller beste av internasjonale og norske artister i en herlig sjangerblanding. 

Bergenfest 2019 finner sted i perioden 12. – 15. juni. Totalt vil det være rundt 50 artistnavn på festivalplakaten. For mer informasjon, artistlister og program, se bergenfest.no

Kongsberg Jazzfestival 6. juli

Kongsberg Jazzfestival går av stabelen i uke 27 hvert år. Festivalen har holdt på siden 1965, og er Norges ledende festival innen nyskapende jazz. Kongsberg Jazzfestival presenterer norske og internasjonale stjerner i verdensklasse, fra det grensesprengende til etablerte tungvektere. Under festivalen står hele Kongsberg på hodet, med et yrende folkeliv fra festivalområdet Kirketorget og rundt til alle byens utesteder.

Stavernfestivalen 11.-13. juli

Stavernfestivalen er en årlig pop- og rockfestival som arrangeres i juli på Larvik golfarena. Festivalen går som regel av stabelen i midten av juli. Festivalen har i all hovedsak hatt norske artister på spillelisten, med enkelte utenlandske innslag.

Øyafestivalen 7.-10. august

Øyafestivalen er en årlig pop- og rockfestival om arrangeres i august i Tøyenparken i Oslo (før 2014 i Middelalderparken). Med én klubbdag og fire dager i parken presenterer festivalen over 280 artister fra inn- og utland.

Siden den starten i 1999, med sine 1 000 besøkende, har festivalen vokst til å bli en av Norges største festivaler med over 85 000 besøkende

Utopia 23. – 24. august

Regionens største musikkfestival midt i hjertet av Stavanger sentrum! En festival som følger trendene til unge voksne. Presenterer de største navnene innen pop, EDM og urban musikk. I 2018 spilte den anerkjente norske DJen KYGO på Utopia.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *