Julegavekort til musikkundervisning til dine ansatte

Hva er en meningsfull firmagave for deg?

Hva med å gi dine ansatte et gavekort til musikkundervisning til jul? Betal kun for de gavekortene som blir brukt. Beløpsgrensen bestemmer du selv. Vi gir i tillegg 20% rabatt på beløpet dere velger!

Mindre forbruk, mer opplevelser

Undersøkelser viser at musikk forebygger stress og sykefravær. 2020 kan bli året hvor dere gir en julegave med mening og som gir utbytte for de ansatte. I motsetning til en flaske vin, sengesett eller grillbestikk.

Musikk- og kulturlivet er blant de mange industrier som er hardt rammet av COVID-19. Et gavekort til musikkundervisning betyr en hel del for de lokale musikerne. En win-win for deg, dine ansatte og lokalmiljøet.

Hvordan virker det?

Dere betaler ikke for ubrukte gavekort OG vi gir 20% rabatt på beløpet dere velger. Bedre kan det ikke bli! Beløpet er valgfritt og gavekortet er gyldig i 6 måneder fra 24. desember 2020. Bedriften vil motta et eget gavekort i PDF med en rabattkode som kan printes og gis til de ansatte (eller coronavennlig sendes per email). Gavekortet kan brukes av alle, både de ansatte eller familie.

Betaling

Betalingsbetingelser kan avtales direkte med oss. Vi er meget fleksible. Nedenfor foreslår vi et par alternativer:

  • Vi sender en faktura på antall ansatte før jul slik at dere får benyttet muligheten til å få fradrag på julegavene. Etter 6 måneder krediterer vi ubrukte gavekort og refunderer det utestående beløpet.
  • Dere betaler per måned for brukte gavekort. Vi sender et oppgjør per måned frem til utløpsdato etter 6 måneder.
  • Vi utsetter hele betalingen til etter utløpsdatoen på 6 måneder og sender en faktura på brukte gavekort i juni 2021.
Vi har lærere i hele Norge, også online!

Hva kan gavekortet brukes på?

Vi har musikklærere i nesten hele Norge som tilbyr undervisning hjemme hos eleven, hjemme hos læreren, i et undervisningslokale i nærheten av deg eller online! Musikkundervisning er for alle, uansett alder og nivå. Hos oss kan dine ansatte lære alt fra piano, sang, trommer, ukulele til tverrfløyte, låtskriving og musikkproduksjon. Dersom dine ansatte har barn eller familie som ønsker å lære seg et instrument, kan gavekortet brukes på hvem som helst! Da vi har et stort utvalg lærere som underviser online så passer gavekortet til alle bedrifter i hele Norge, uavhengig av størrelse og by.

Hvordan bestiller jeg?

Send en mail direkte til Jan Thomas Sørbø Sviggum eller slå av en prat på +47 930 93 834.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *